Skip to content
February 2, 2011 / Lyoness trainer

Lyoness Romania

 

Lyoness este o societate de cumpărături, independentă, internaţională, interconectată printr-un card/legitimaţie pentru clienţi care cuprinde ţări şi branşe şi prin care clienţii Lyoness beneficiază de avantajul “Bani înapoi la fiecare cumpărătură”.

Fiecare cumpărătură făcută cu un card Lyoness, la un partener comercial Lyoness, aduce bani înpoi în cont.

In Lyoness nu trebuie sa vinzi nimic ! Primesti un card de discount Lyoness, iti faci cumparaturile profitabil, recomanzi sistemul si castigi ! Recomandand sistemul prietenilor tai vei castiga o,5% din valoarea cumparaturilor lor, pe viata ! Prin acordurile incheiate cu comerciantii , Lyoness asigura acestora o masa de clienti fideli si obtine discount la cumparaturile efectuate ( intre 2 si 27%) pentru membrii sai , posesori de carduri Lyoness CashbackCard . Discount-urile le vor primi la prezentarea cardului in reteaua de magazine Lyoness din Romania , din care retelele Carrefour, Domo, Lukoil, House of Art, Levi’s, Danik, Hervis,hoteluri,pensiuni.

Lyoness este o companie multinationala, infiintata in 2 iulie 2003 si are sediul la Buchs, in Elvetia. In prezent, Lyoness functioneaza in numeroase tari : Elvetia, Austria, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Romania, Bulgaria, Serbia, Slovenia , Italia, Polonia, Turcia, iar din 06.feb.2010 si in Statele Unite.

Lyoness face intermedierea intre un grup mare de cumparatori si grup mare de comercianti.

In esenta, Lyoness reuneste o comunitate de cumparatori pentru care negociaza si semneaza contracte cu comerciantii, pentru a primi discounturi la cumparaturile zilnice.

Astfel, Lyoness a creat un card cu care orice cumparator, membru, Lyoness poate merge in oricare dintre cele 15 tari si la orice comerciant membru Lyoness, poate primi procente din orice cumparatura pe care o face (alimente, carburanti, haine, servicii, etc).

Comerciantii ofera disconturi iar banii se intorc la grupul de cumparatori.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: