Skip to content
February 2, 2011 / Lyoness trainer

De ce membru Lyoness ? Avantaje

Inscrierea este gratuita, toate costurile legate de imprimarea si expedierea cardului si materialelor de prezentare, sint suportate de Lyoness si de sponsor.  Nu există taxă de intrare sau de utilizare a sistemului Lyoness – intrarea şi menţinerea în sistem sunt gratuite pentru cumpărători

Fiecare cumparatura facuta cu un card Lyoness, la un partener comercial Lyoness, aduce bani cash inpoi in cont. Lyoness ne da posibilitatea sa ne cumparam produsele zilnice necesare, la fel ca si pana acum, dar mult mai economic, deoarece Lyoness ne da inapoi BANI CASH dupa fiecare cumparatura.

Primesti BANI CASH ori de cite ori se duc prietenii tai la cumparaturi. Toti prietenii care au acest card de la tine sau de la cineva din structura ta.

Ai un singur card de fidelitate pentru o paleta larga de comercianti. Nu mai necesita sa iti faci o multime de carduri pe la fiecare comerciant.  Peste 1.400 in Romania (Carrefour, Domo, LukOil, Hervis, Kika, Hous of Art, Levi’s, Gentil, etc) si peste 16.000 in toata Europa, din care amintim (Liedl, OMV, Kika, Otto, Zielpunkt)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: